Ice Kiss

Hong Cho

Robidnica

Vsebina 900 ml
12,98 €
DDV je vračunan v ceni
na zalogi

Količina:

Opis:

900 ml Hong Cho sirupa iz 100% naravno fermentiranega vinskega kisa in dodanega sadja z veliko vsebnostjo antioksidantov, okus robidnica.

Sestavine:

Voda 35%, koncentrat ananasa 28%, fermentiran kis z sestavinami jabolka, korenčka in limone 17%, koncentrat soka jabolka 12%, citronska kislina 2.30%, mešanica vinskega kisa in granatnega jabolka >2%, koncentrat soka robidnice >2%, sladilo E 968 >2%, sladilo E 960 0.07%, aroma robidnice >2%, jabolčna kislina >2%, koncentrat korenčkovega soka > 2%, izomalto-oligosaharid 11%. Ne vsebuje alergenov.

Povprečna hranilna vrednost na 100 ml:

100 kalorij, 26 g ogljikovih hidratov, 0 g vlaknin, 0 g beljakovin, 0 g maščob, 0 g natrija

  • Vrednost celotnega nakupa različnih artiklov iz naše ponudbe mora biti najmanj 30,00 €.
  • Za Ljubljano in okolico vam artikle brezplačno pripeljemo na dom.
  • Hong Cho sirupe lahko naročite tudi po pošti, velja za celo Slovenijo.

Eliksir mladosti in vitalnosti

Osvežilna pijača, ki izvira iz Koreje, je znana kot eliksir večne mladosti, zdravja in seksapila. Kot prehransko dopolnilo ima blagodejni učinek zaradi visoke vsebnosti vitaminov B Complex; B3, B5, B6, C in mineralnih soli.
Spodbuja absorbcijo kalcija, železa, magnezija, pomaga pri krepitvi imunskega sistema.
Okus granatno jabolko je prva izbira žensk, saj ohranja lepo kožo, pripomore pri zdravljenju kožnih alergij, pomaga pri učinkovitem hujšanju in poskrbi za lepo postavo.
Skrivnost Egipčanske kraljice Kleopatre je bila, da je svojo lepoto ohranjala s pitjem biserov v napitku iz vinskega kisa.
Priporočljiv je po obedu, po vadbi in po ali med razvajanjem v spa-wellnessu!

Priprava

40 ml Hong Cho napitka razredčite v 200 ml mrzle ali gazirane vode (1:4).
Hong Cho napitek je priporočljiv kot dodatek za pripravo smutijev, koktailov, toplih napitkov (čaj), mlečnih napitkov, kot dodatek k jogurtu ali sladoledu, uporaben kot preliv za solate skupaj z olivnim oljem in odličen za pripravo marinad.

Mešanice lahko pripravljate v različnih razmerjih:
Močan okus: 1:2
Srednje močan okus: 1:3
Blag okus: 1:4

Mešanje napitkov

Skrivnost vrenja / fermentacije

Pijača Hong Cho je narejena iz 100 % naravno fermentiranega kisa rdečih grozdnih jagod in dodanega sadja z bogatim, visokim deležem antioksidantov. Je brez dodanega sladkorja in umetnih barvil! Vsebuje samo sladkor sadja.
Fermentacija poteka v treh stopnjah, na podlagi tradicionalnih receptov s 40-letno tradicijo. Patent (No. 10-1406 739-0000) in zagotavlja najvišjo kakovost napitkov.
Napitek je 5 x filtriran v čistem okolju, 2 x steriliziran in 2 x higiensko preizkušen.

Postopek fermentacije