Ice Kiss

Hong Cho

Granatno jabolko

Vsebina 900 ml
12,98 €
DDV je vračunan v ceni
na zalogi

Količina:

Opis:

900 ml Hong Cho sirupa iz 100% naravno fermentiranega vinskega kisa in dodanega sadja z veliko vsebnostjo antioksidantov, okus granatno jabolko.

Sestavine:

Voda 33%, koncentrat soka jabolka 22%, koncentrat soka granatnega jabolka 18%, fermentiran kis z sestavinami jabolka, korenčka in limone 13%, koncentrat ananasa 7%, citronska kislina 2.10%, mešanica vinskega kisa in granatnega jabolka 2.10%, sladilo E 968 >2%, aroma granatnega jabolka >2%, jabolčna kislina >2%, koncentrat korenčkovega soka > 2%, sladilo E 960 0.10%, aroma jabolka manj kot 2%, izomalto-oligosaharid 14%. Ne vsebuje alergenov.

Povprečna hranilna vrednost na 100 ml:

125 kalorij, 31 g ogljikovih hidratov, 0 g vlaknin, 0 g beljakovin, 0 g maščob, 0 g natrija

  • Vrednost celotnega nakupa različnih artiklov iz naše ponudbe mora biti najmanj 30,00 €.
  • Za Ljubljano in okolico vam artikle brezplačno pripeljemo na dom.
  • Hong Cho sirupe lahko naročite tudi po pošti, velja za celo Slovenijo.

Eliksir mladosti in vitalnosti

Osvežilna pijača, ki izvira iz Koreje, je znana kot eliksir večne mladosti, zdravja in seksapila. Kot prehransko dopolnilo ima blagodejni učinek zaradi visoke vsebnosti vitaminov B Complex; B3, B5, B6, C in mineralnih soli.
Spodbuja absorbcijo kalcija, železa, magnezija, pomaga pri krepitvi imunskega sistema.
Okus granatno jabolko je prva izbira žensk, saj ohranja lepo kožo, pripomore pri zdravljenju kožnih alergij, pomaga pri učinkovitem hujšanju in poskrbi za lepo postavo.
Skrivnost Egipčanske kraljice Kleopatre je bila, da je svojo lepoto ohranjala s pitjem biserov v napitku iz vinskega kisa.
Priporočljiv je po obedu, po vadbi in po ali med razvajanjem v spa-wellnessu!

Priprava

40 ml Hong Cho napitka razredčite v 200 ml mrzle ali gazirane vode (1:4).
Hong Cho napitek je priporočljiv kot dodatek za pripravo smutijev, koktailov, toplih napitkov (čaj), mlečnih napitkov, kot dodatek k jogurtu ali sladoledu, uporaben kot preliv za solate skupaj z olivnim oljem in odličen za pripravo marinad.

Mešanice lahko pripravljate v različnih razmerjih:
Močan okus: 1:2
Srednje močan okus: 1:3
Blag okus: 1:4

Mešanje napitkov

Skrivnost vrenja / fermentacije

Pijača Hong Cho je narejena iz 100 % naravno fermentiranega kisa rdečih grozdnih jagod in dodanega sadja z bogatim, visokim deležem antioksidantov. Je brez dodanega sladkorja in umetnih barvil! Vsebuje samo sladkor sadja.
Fermentacija poteka v treh stopnjah, na podlagi tradicionalnih receptov s 40-letno tradicijo. Patent (No. 10-1406 739-0000) in zagotavlja najvišjo kakovost napitkov.
Napitek je 5 x filtriran v čistem okolju, 2 x steriliziran in 2 x higiensko preizkušen.

Postopek fermentacije